Winterfair Ouderkerk!

Dankzij winkeliersvereniging De Wetering en heel veel vrijwilligers en sponsporen, kan Ouderkerk aan den IJssel en wijde omgeving op vrijdag 8 en zaterdag 9 december weer genieten van de jaarlijkse Winterfair. Deze gezellige, hartverwarmende traditie krijgt in 2017 haar 9e editie, en wordt spectaculairder dan ooit!

Het dorpscentrum van Ouderkerk wordt opnieuw omgetoverd in een negentiende-eeuws marktplein, waar je zomaar oog in oog komt te staan met Oliver Twist, Scrooge, dorpsgenoten van divers pluimage, en Charles Dickens himself. En natuurlijk is ook de enige echte Kerstman uitgenodigd! Op sneeuw wordt wel gehoopt, maar kan helaas niet worden gerekend. De sfeer zal er niet minder om zijn, weten we van andere jaren.

We zorgen ervoor dat u zich als bezoeker van de Winterfair geen moment verveelt. Graag verwelkomen we u met uw hele gezin, uw buren en vrienden op vrijdag én zaterdag. Op beide dagen kunt u slenteren langs ruim 50 stands, happen en snappen bij diverse horecapunten en in het inmiddels beroemde Grand Café en natuurlijk biedt het grote muziekpodium weer een afwisselend programma. De Winterfair van Ouderkerk staat garant voor vele uren gezelligheid in ons eigen dorp, waar iedereen van heinde en verre welkom is.

Hier kunt u een filmpje met een sfeerimpressie van onze Winterfair bekijken.Het filmpje is gemaakt door RTV Krimpenerwaard.

Een fotoimpressie

Bekijk alle foto's

Copyright ©2018 Winterfair Ouderkerk. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door Internetbureau Antum